söndag 14 december 2008

Pepparkakshus




En eloge till alla duktiga bloggare som bakat så otroligt fina pepparkakshus! Inspirerad av dessa gav jag mej på att göra ett själv. Pust! Detta har tagit mej mer eller mindre hela helgen. Idag har jag bakat lite julgodis. Det blev en riktig kaloribomb från Leilas jul, cornflakes crisps. Det plockas fram lite mer julpynt för varje dag och idag hänger de små stickade strumporna på plats på våra verandadörrar som står lutade mot väggen i vardagsrummet.

7 kommentarer:

S o F sa...

Men så blev det himla fint också!!

(om det är ditt som visas på bilden)

Önskar dig en fin vecka!

Anonym sa...

Wow, det var verkligen ett fint pepparkakshus.

Bra gjort

Nina

Anonym sa...

Du har ju verkligen lyckats. Det ser ut att vara värt hela helgen? ;)

Kramar Benita

Engsroom sa...

Det var ett kanon fint pepparkakshus förstår om det har tagit lite tid att få ihop det.
Ha en bra vecka!
Ella

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Fint hus! Själv ska jag fuska iår som vanligt och limma ihop ett köpt:)

Kram Annica

Anonym sa...

hejhej :) första gången jag tittade in till dig, och nu är jag fast :) gillar din stil massor!! pepparkakshuset är ju toppen, ser ju inte ut som du gjort annat? riktigt proffsigt :)

fastnade för dina köksstolar, vart är de ifrån? snyggt med kransar på stolarna.. snyggt förresten att stämpla ettiketten till saffransskorporna, har letat snygga bokstavsstämplar men inte hittat några.. nåt tips??

jag bara babblar.. hoppas du orkar läsa :)

stor kram sara

Anonym sa...

hejhej :) tack för din goa kommentar :) ska kolla på sidan, är egentligen rätt nöjd med våra från ikeatill vårt slagbord, men era var snäppet snyggare :)

ha en trevlig kväll, nu ska jag klä på mina ektorp deras överdrag :) rent och snyggt och luktar sköljmedel, sen blir det simon och tomas för hela slanten :)

stor kram sara